Skype ;-)

Ens ha fet molta, molta il·lusió poder parlar amb els amics després de molts dies sense parlar amb ells!!


Una de les millors maneres de no perdre el contacte amb la família i els amics és conversant amb ells, i amb les eines d'avui en dia és més fàcil que mai, l'Skype el millor invent, i així poder tenir notícies dels que hem deixat a casa.


Aquí us deixem unes imatges de fa uns moments tot parlant amb una part dels katruk's, ells després de sopar i nosaltres mentre esmorzàvem, al Phakdee de Luang Prabang, davant del riu Mekong, després de veure les tradicionals ofrenes de menjar que es fan, a primeríssima hora del matí, als monjos budistes d'aquesta bonica "ciutat".

6 comentaris:

  1. Anònim30/1/12

    A nosaltres també ens va fer molta il·lusió poder tornar a parlar amb vosaltres! I sobretot veure-us, això és el que m'agrada més!!!!! És una manera de trobar-vos a faltar una miqueta menys! Gaudiu tan com pogueu de l'aventura i de mentres, ens l'aneu explicant!!!!!!!!! Un petonàs parella. C & Q

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres també ens va fer molta il·lusió!!!
      A veure si aviat a la festa de casa la patirasseta repetim!!
      Petons guapos!!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  2. La il·lusió va ser nostra, poder compartir la "vetllada final" amb vosaltres. D'aquesta manera ens dóna la sensació que us tenim una miqueta més a prop!!! Anem seguint les vostres aventures pel món!!! Una abraçada i molts petons!!! Albert, Berta i Susanna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens fa molta il·lusió parlar amb vosaltes, però encara més il·lusió ens fa poder veure la canalla, ja que ells canvien ràpidament!!
      Per cert la Berta està guapíssima!!!
      Molts petons a tots!!
      Txell i Xavi

      Elimina
  3. Anònim30/1/12

    Molt bona aquesta foto!!! Va estar molt bé poder xerrar amb vosaltres!!! Espero que tot us segueixi anant de conya!!! Xaki, que no portes l´estelada?? Encara no te l´he vist per enlloc!! Batinyo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Albert!! Si que porto l'estelada però no hem trobat moment de treura-la, com no hem fet cap cim... de totes formes, pots veure a l'últim vídeo que ja els hi anem explicant d'on venim!!

      Elimina